JJ Kodit

Valmiiseen kotiin

JJ Kodit - Valmiiseen kotiin

Rakennamme kotisi valmiiksi. Sovimme yhdessä kanssasi, millainen koti on teidän näköisenne ja me huolehdimme tarvittaessa kaikesta. Voimme halutessasi aloittaa puiden kaadolla ja lopuksi viimeistellä pihasi. Sovimme yhdessä mitä me teemme ja mitä sinä haluat tehdä. Halutessasi voit muuttaa suoraan valmiiseen kotiin.

Enemmän kuin avaimet käteen

Suunnittelemme kotisi yhdesssä

Suunnittelemme kotisi yhdessä

Suunnittelemme yhdessä millaisen kodin haluatte. Yhdistämällä toiveenne kokemukseemme, saavutamme parhaan lopputuloksen.

Rakennamme kotisi valmiiksi

Rakennamme kotisi valmiiksi

Rakennamme kotisi valmiiksi yhteisen suunnitelmamme perusteella. Varmistamme, että pääset muuttamaan toiveidesi kotiin suunnitelmien mukaan.

Viimeistelemme pihasi

Viimeistelemme pihasi

Halutessasi viimeistelemme pihasi ja pääset nauttimaan uudesta kodistasi, pihastasi ja näkymistä kauniissa Kainuussa.

Mitä teen itse?

Mitä teen itse?

Voit tehdä osan töistä myös itse. Sovimme yhdessä työnjaon, mitä me teemme ja mitkä työt ovat vastuullasi. Voit tehdä itse halutessasi perustukset, osan rakennusvaiheista tai viimeistelyistä. Sinä päätät ja me teemme sen, mitä yhdessä sovimme.

Suunnitellaan kotisi yhdessä

Kerro toiveesi, millaisen kodin haluaisit rakentaa. Varataan aika yhteiselle suunnittelulle ja keskustellaan toiveistasi. Yhdistetään toiveesi meidän kokemukseemme ja suunnitellaan sinullekin koti Kainuuseen.

Kerro toiveesi

Varataan aika yhteiselle suunnittelulle ja keskustellaan toiveistasi.