JJ Kodit

Palvelut

Palvelut

Oma rakennus- ja suunnittelutoimistomme mahdollistaa talojen suunnittelun ja rakentamisen asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Suunnittelu- ja valvontapalvelut ovat olleet toimintamme vahvana tukijalkana alusta alkaen.

icon-piha--110x110

Rakentaminen

Rakennamme kotisi valmiiksi. Sovimme yhdessä kanssasi, millainen koti on teidän näköisenne. Me huolehdimme tarvittaessa kaikesta ja voit muuttaa suoraan valmiiseen kotiin.

icon-suunnittelu--110x110

Suunnittelu

Suunnittelemme talojen ja kiinteistöjen rakenteet. Piirrämme rakennushankkeiden lupakuvat. Meiltä saat piirustukset kaiken kokoisiin rakennuksiin.

Valvontatyöt

Valvontatyöt

Meillä on pitkä kokemus pientalojen ja liikerakennusten valvontatöistä. Olemme toimineet työnjohtajana ja pääsuunnittelijana yli sadassa kohteessa.

Suunnittelupalvelut

Rakennesuunnittelu

Suunnittelemme talojen ja kiinteistöjen rakenteet. Pääosaamisaluettamme on puurakennesuunnittelu. Käytämme rakennesuunnittelussa apuna uusinta teknologiaa.

Rakennussuunnittelu

Piirrämme rakennushankkeiden lupakuvat. Meiltä saat piirustukset kaiken kokoisiin rakennuksiin.

Puuelementtitalo, Sotkamo

Valvontatyöt

Puuelementtitalom, Sotkamo

Valvonta- ja pääsuunnittelijapalvelut

Meiltä saat valvonta- ja pääsuunnittelijapalvelut pientaloihin ja liikerakennuksiin. Meillä on 30 v kokemus rakentamisesta ja olemme toimineet vastaavana työnjohtajana ja pääsuunnittelijana yli sadassa kohteessa.

Suunnitellaan kotisi yhdessä

Kerro toiveesi, millaisen kodin haluaisit rakentaa. Varataan aika yhteiselle suunnittelulle ja keskustellaan toiveistasi. Yhdistetään toiveesi meidän kokemukseemme ja suunnitellaan sinullekin koti Kainuuseen.

Kerro toiveesi

Varataan aika yhteiselle suunnittelulle ja keskustellaan toiveistasi.